Vacature GZ-psycholoog voor 32-40 uur

Vacature Praktijk voor psychologische hulpverlening Uden Praktijk voor psychologische hulpverlening Uden

Jij hebt met hard werken jouw Gz-registratie afgerond en al enkele jaren ervaring opgedaan in de hulpverlening aan volwassenen maar je zoekt meer mogelijkheden tot groei en contact. Je wil graag werken in een klein team waar nog ruimte is voor persoonlijk contact en ontwikkeling en geen overvloedige burocratie en vergaderingen.

Bij ons word je gezien door jouw collega`s en ook door de cliënten. Je hebt echt contact met mensen en je werkt in een prettige, moderne inspirerende omgeving tussen de bomen en de vogels waar de sfeer openhartig en vrij is en tevens professionaliteit uitstraalt. Je kunt zomaar binnenlopen bij jouw collega`s om te overleggen of gewoon een praatje te maken. Je hebt een opleidingsbudget en neemt kennis van elkaars expertise. Het motto van de praktijk is elkaar echt raken en geraakt worden. Een werkdag is geen routine maar een beleving..

We zoeken voor de versterking van ons team op korte termijn een betrokken

GZ-psycholoog (met ervaring in kortdurende hulpverlening aan volwassenen en adolescenten)

voor 24-32 uur per week.

Honorering op basis ervaring conform CAO GGZ schaal 65 De aanstellingstermijn is, in eerste instantie voor bepaalde tijd, met als doelstellng dit bij wederzijdse tevredenheid om te zetten in een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Uw schriftelijke sollicitatie met CV en motivatie kunt u per email richten aan theo@meervanpsy.nl of per brief geadresseerd aan Praktijk voor Psychologische Hulpverlening Uden t.a.v. T.G.J. van Meer, Steenovenstraat 1, 5402 HM Uden.

Nadere informatie via 0413-255556 of www.meervanpsy.nl