Aanmelden praktijk

U kan zich aanmelden door onderstaande afbeelding aan te klikken, in te vullen en online te verzenden.

Let op ! Aanmeldstop

Voor de basisggz en specialistische ggz aan volwassenen hebben wij momenteel een aanmeldstop. U kunt zich momenteel dus niet bij ons aanmelden voor psychologische hulpverlening.

.

Na aanmelding (volledig ingevuld) ontvangt u een bevestiging en wordt uw naam op onze wachtlijst geplaatst. Zodra de aanmelding, verwijzing en eventuele eerdere documenten ontvangen zijn, zal de aanmelding besproken worden. Wanneer we van mening zijn dat hulp elders beter passend is dan zullen we dat zo spoedig mogelijk terugkoppelen.

Waneer u aan de beurt bent wordt telefonisch contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen bij één van onze psychologen.


Wachttijden

Voor volwassenen

Wachttijden volwassenzorg

aantal weken

Kortdurend klachtgerichte behandeling (BGGZ)

aanmeldstop

Langdurig persoonlijkheidgerichte behandeling (SGGZ)

aanmeldstop

U krijgt eerst een Intake waarin beoordeeld wordt door een gz-psycholoog of er een indicatie is voor een klachtgerichte behandeling, of op de persoonlijkheid gerichte behandeling. Bij een klachtgericht traject kunt u direct beginnen. Als er een indicatie is voor een meer op de persoonlijkheid gericht traject, dan zorgen wij voor een snelle en naadloze overgang naar één van onze psychotherapeuten.

Voor kinderen

Wachttijd kinderen

aantal weken

Kortdurend klachtgericht (BGGZ)

2 - 3 weken

Dat wil zeggen dat wij (indien de aanmelding past binnen onze praktijk), na beoordeling direct een intakegesprek met u kunnen plannen.