Aanmelden praktijk

U kan zich aanmelden door onderstaande afbeelding aan te klikken, in te vullen en online te verzenden.

Let op ! Aanmeldstop

Voor de hulpverlening aan volwassenen en kinder en jeugd hebben wij momenteel een aanmeldstop. U kunt zich momenteel dus niet bij ons aanmelden voor psychologische hulpverlening.

Met ingang van 2024 bieden wij geen hulpverlening meer aan in de basisggz voor volwassenen of kinder en jeugd.

.

Na aanmelding (volledig ingevuld) ontvangt u een bevestiging en wordt uw naam op onze wachtlijst geplaatst. Zodra de aanmelding, verwijzing en eventuele eerdere documenten ontvangen zijn, zal de aanmelding besproken worden. Wanneer we van mening zijn dat hulp elders beter passend is dan zullen we dat zo spoedig mogelijk terugkoppelen.

Waneer u aan de beurt bent wordt telefonisch contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen bij één van onze psychologen.


Wachttijden

Voor volwassenen

Wachttijden volwassenzorg

aantal weken

Langdurig persoonlijkheidgerichte behandeling (SGGZ)

aanmeldstop

U krijgt eerst een Intake waarin beoordeeld wordt door een klinisch psycholoog of er een indicatie is voor een ,op de persoonlijkheid gerichte, behandeling (psychotherapie). Dit kan leidt tot een advies voor vervolgbehandeling in de praktijk of een doorverwijzing naar een instelling voor gespecialiseerde hulpverlening.

Voor kinderen

Wachttijd kinderen

aantal weken

Kortdurend klachtgericht (BGGZ)

aanmeldstop

Dat wil zeggen dat wij (indien de aanmelding past binnen onze praktijk), na beoordeling direct een intakegesprek met u kunnen plannen.