Praktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nlPraktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nlPraktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nlPraktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nlPraktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nl

Praktijkinformatie

De Praktijk voor Psychologische Hulpverlening is gevestigd op onderstaand adres:

Steenovenstraat 1
5402 HM, Uden
Info/afspraak: 0413 - 255 556
E-mail: info@meervanpsy.nl

Kamer van Koophandel: 17243660


Aanmelden praktijk


Telefonische Bereikbaarheid:

Vanwege nascholing is de praktijk gesloten van zaterdag 15 juni tot maandag 24 juni.

U kunt uw boodschap inspreken op het antwoordapparaat of een email sturen. Wij beantwoorden uw boodschap dan hierna.

De praktijk is telefonisch uitsluitend bereikbaar op afspraak . Tijdens kantooruren is er een antwoordapparaat waarop u uw boodschap kunt inspreken. Als u zich wil aanmelden kan dit door het invullen van het online aanmeldformulier op de contactpagina van deze website..

Wanneer er sprake is van een crisissituatie (buiten de openingstijden) dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de huisartsenpost of GGZ-crisisdienst.

Ook buiten kantooruren heeft u de mogelijkheid om een boodschap in te spreken op ons antwoordapparaat, waarna we u de eerstvoldende werkdag zullen terugbellen. U kunt altijd een emailbericht sturen naar info@meervanpsy.nl.


Voor meer informatie klik op onderstaande afbeelding.


Vergoeding

Voor volwassenen: meer informatie over vergoedingen.

Voor meer informatie over het zorgprestatiemodel en wat dit voor u betekent verwijzing wij u naar meer informatie over het zorgprestatiemodel.

Voor kinderen: het volledige traject wordt bekostigd vanuit de Gemeente.


Informatie wordt vertrouwelijk behandeld

Een psycholoog heeft net als een arts of advocaat beroepsgeheim. Dit betekent dat u er verzekerd van kunt zijn dat uw informatie binnenskamers blijft. Dit houdt in dat, mocht u vrijblijvend een vraag willen stellen of contact op willen nemen, dit geheel vertrouwelijk wordt behandeld. De gegevens op uw aanmeldformulier worden versleuteld verzonden, dat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat niemand anders deze gegevens kan onderscheppen.


Contactformulier

Let op! dit is geen aanmeldformulier

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp *

Bericht *
* verplicht veld