Praktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nlPraktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nlPraktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nlPraktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nlPraktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nlPraktijk voor psychologische hulpverlening Uden - meervanpsy.nl

Aanmelding / Contact

De Praktijk voor Psychologische Hulpverlening is gevestigd op onderstaand adres:

Steenovenstraat 1
5402 HM, Uden
Info/afspraak: 0413 255556
e-Mail: info@meervanpsy.nl

Aanmelding online:

U kunt zich nu aanmelden door de volgende formulieren aan te klikken, in te vullen en online te verzenden:

Van 7 tot 18 jaar: Aanmeldformulier kinderen en jeugd (klik op de link hieronder)

Vanaf 18 jaar: Aanmeldformulier volwassenen (klik op de link hieronder)

Klik op één van onderstaande links om u aan te melden:

Aanmeldformulier volwassenen

Aanmeldformulier Kinderen en Jeugd

Na aanmelding (volledig ingevuld) ontvangt u een bevestiging en wordt uw naam op onze wachtlijst geplaatst. Zodra u aan de beurt bent wordt telefonisch contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen bij één van onze psychologen.. Let op !!: Voor het eerste gesprek dient u de verwijsbrief van uw huisarts aan ons te overhandigen of in te scannen en te verzenden per email. Zonder de aanwezigheid van een dergelijke verwijzing vindt geen Intake plaats. Bij het eerste gesprek dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Wachttijd

Er is op dit moment een wachttijd van 3 a 4 weken voor volwassenen en 2 a 3 weken voor aanmelding en eerste gesprek voor kinder en jeugd . Diagnostisch onderzoek naar ADHD vanaf 7 tot 12 jaar alsmede hulpverlening voor complexe problematiek (SGGZ) wordt door de Gemeente Den Bosch (als overkoepelende zorginkoper voor de overige gemeenten in Noord Oost Brabant ) niet langer vergoed met terugwerkende kracht. Dit houdt in dat wij deze zorg niet langer kunnen leveren met ingang van november 2016. Wij verzoeken u om klachten hierover direct te richten aan de afdeling Inkoop Jeugdzorg van de Gemeente Den Bosch, email: InkoopMO@s-hertogenbosch.nl

De wachttijd tussen aanmelding en eerste gesprek voor volwassenen in de Basis GGZ en de Specialistische GGZ is op dit moment ongeveer 3 a 4 weken. Hieronder leest u waarom dat zo lang is:

De verzekeringen voor ziektekosten maken toename van het aanbod aan hulpverlening onmogelijk door het stellen van omzetplafonds. Als het omzetplafond bereikt is dan moeten wij als hulpverleners "Nee" verkopen. Hierdoor kunnen wij geen extra mensen inzetten en blijft het aanbod achter bij de vraag, met wachtlijsten tot gevolg.

Telefonische Bereikbaarheid:

Doorgaans op werkdagen met uitzondering van zon- en feest-dagen is onze secretaresse telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 12.30.

Bij geen gehoor krijgt u vanzelf de mogelijkheid om een boodschap in te spreken op ons antwoordapparaat, waarna we u dezelfde dag nog terugbellen.

Telefonisch Spreekuur voor verwijzers:

Op werkdagen zijn we, bij voorkeur tussen 08.30 en 09.00 en tussen 16.30 en 17.00, goed bereikbaar voor overleg met verwijzers, 1e - of 2e - lijns collega zorgverleners ,over indicatiestelling, verwijzing, verloop van de behandeling, zorgcoördinatie e.d.

Informatie wordt vertrouwelijk behandeld

Een psycholoog heeft net als een arts of advocaat beroepsgeheim. Dit betekent dat u er verzekerd van kunt zijn dat uw informatie binnenskamers blijft. Dit houdt in dat, mocht u vrijblijvend een vraag willen stellen of contact op willen nemen, dit geheel vertrouwelijk wordt behandeld.

Contactformulier

Via deze weg beschikt u over verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. U kunt een routebeschrijving naar onze praktijk opvragen vanuit elke regio in Nederland. U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier voor volwassenen of voor kinderen hieronder online in te vullen en te verzenden. Daarnaast kunt u een e-mail sturen om met ons in contact te komen. U kunt uw e-mail ook gebruiken om (al dan niet anoniem) een vraag te stellen of uw verhaal kwijt te kunnen.

Hoe gaat het verder na aanmelding ?

Meer informatie over de procedure, de vergoedingsvoorwaarden vindt u op de pagina genaamd werkwijze op deze website. Om hier te komen klikt u bovenaan deze pagina op het "hamburgericoon" en surft verder naar werkwijze.

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp *

Bericht *
* verplicht veld

Plattegrond

Routeplanner